~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~



~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Monday, November 26, 2012

Latest Updated About CMM - 2014

As'Salam to all,


Lamakan x sua muka? Btw Che Ezaitie nk shared something tentang CMM...Che Ezaitie ada berhubung melalui emel dgn pihak penerbitan berkenaan CMM sbb until now xde apa2 progress terkini and ni jawapan pihak penerbit,

" Waalaikumusalam...

calon menantu sudah masuk dalam schedule terbitan 2014 "

Jadinya CMM akan diterbitkan pada 2014. Suatu jangka masa yang agak lama. Che Ezaitie sangat berharap yg CMM masih de peminat setia... nampaknya kalo diterbitkan nanti, korg kenalah baca dari awal... br feel nk tau endingkan?


16 comments:

Anonymous said...

lame nye lg .... xpe2 ... setia menanti ....

rhuzzanna@gmail.com said...

Mak aii lama nyaaajgn sampai tlupa sudah laaa penerbitan mana nie dek non

ezaitie nfib. said...

hehehe... INsyallah bawah penerbitan Kaki Novel... lamakan? hopelly awal tahun dh kuar...

rhuzzanna@gmail.com said...

Huhuu lama. Tuuak apa laa akak kan setia menanti. . .ur blog one of fvrite. . Jgn henti bkarya k dek non all d best. .

Anonymous said...

akhirnya... selagi bley tggu teman tunggu.. huhuhuhu... 2014 pon 2014 la... hahaha... -__-

Anonymous said...

harap2 lah novel ni cpt2 kuar...huuu...x sbar dh ni nk baca...

Anonymous said...

saya dah lama tunggu CMM.. xkira thun nie mesti kena kuar.. lama tu saya tunggu.. stiap pi kedai buku mesti chek xder..sedih

yun said...

assalam, bila CMM akan keluar ye?? harap2 keluar masa pesta buku bln 4 nanti.. rasa cam dah lama tunggu nak baca sambungan dia... bawah terbitan mana ye??

Anonymous said...

dh kluar ke ???

Anonymous said...

ape crite la agk nye CMM ni???huhuhu...

Anonymous said...

Assakamualaikum, akak. Sekarang novel ni dah ada dkt pasaran ke? Dah tahun 2014 dah niii...

Anonymous said...

ko pn duk tunggu jgk ke???hahahaha
dr awal thun smpai skang senyap je ni

sashamohdisa said...

as salam nk tanya novel novel CMM da keluar di pasaran ke?.. lama dah menunggu bila nk diterbitkan...

Anonymous said...

Hy sekarang dh tahun 2015 CCM dh keluar ke belum????

Anonymous said...

*CMM

ezaitie nfib. said...

Hai...

CCM x dpt di keluarkan sebab x penuhi piawaian penerbit. tapiche Ezaitie dh uploadkan sehingga bab yang akhir dalam blog.... tq ye sudi tunggu CMM dan sorry tunggu lama ye...