~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~



~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Himpunan Novel Jiwa

di sini akan menempatkan semua karya-karya e-novel Che Ezaitie...


1-  Calon Menantu Mak


2- Alahai Sumaiyah


3- Ais Ketul D'Amor

11 comments:

syura said...

kt mana nk cari novel calon menantu mak nie...terbitan sape ek..senang nk cari

ezaitie nfib. said...

As'salam Syura,

Novel CMM belum diterbitkan...dalam proses nak menyiapkan manuskripnya...Insyallah kalau pihak penerbit sudi terbitkan karya x seberapa ini, CMM akan berapa dipasaran..hehehe...

cikgadisdesa said...

Salam. kalau CMM da d terbitkan cpt2 la bg tahu. x sabar nk memilikinya.

ezaitie nfib. said...

W'salam...Insyallah...para pembaca yang akan tahu dulu sebelum yang lain...tq support CMM ya...

Cinta Awan said...

salam , best la alahai sumaiyah bila nak sambung ek ? rasa dah tangguh lama dah tu . saya mmang minat alahai sumaiyah :)

lyeza said...

Salam penulis-ezaitie, saya sentiasa tertunggu cite CMM nie, sekarang dalam proses nak keluar novel pulak.....cuma kat sini saya nak bagi pendapat sikit tentang blog nie berserabut sikit payah saya nak baca (pemilihan font yang kurang jelas)..Untuk masa hadapan dapat kiranya ezaitie dapat buat blog yang lebih menarik dan mudah untuk saya dan pembaca boleh enjoy..ke...wasalam...good luck to U..=)

ezaitie nfib. said...

w'salam iyeza, hehehe..tahu...che ezaitie selalu tkr2 warna kt blog ni...dulu ceria tp la ni krg nk ceria la..ummm..sori ok? Insyallah akan cuba buat penambah baikan...

Cinta awan , W'salam... Alahai Sumaiyah sebenarnya kena study balik jalan cerita. pendrive che ezaitie kena virus menyebabkan semua data penting penulisan hlg... :( sedih tapi takpe akan cuba juga buat yg terbaik..tq sudi baca Alahai! Sumaiyah

cik gadis desa, Insyallah kalau CMM dikeluarkan anda yang berada diblog, fan page Ezaitie Nfib akan tahu dulu...

Anonymous said...

da kua ke blum nvel ni???cri x jmpe lg ni...B-)

ezaitie nfib. said...

Hai dear, latest updated...br beremel2lan dgn pihak penerbit & feed back yg diterima menyatakan CMM berada dlm jadual penerbitan tahun 2014...lamakan? xpe kita sama2 tunggu ok, dear?

Anonymous said...

lme plak ai....hahaha....cite nga tgntg...x sbr nk tgk ap jd kat daim n ex dhia....ap2 pn kasi roger lau da kua nvel nye...

ezaitie nfib. said...

hai dear...

of course..anda antara yg pertama tahu ok? doa2kan agar CMM dpt kuar awal tahun ;)