~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~



~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Wednesday, July 25, 2012

Produk Shopie Paris


As'Salam to all,





Pernah dengar produk Shopie Paris? Kalo x pernah dengar cuba tengok dan dengar dulu video kat atas. produk ni masih baru di Malaysia. baru je rasmi pada 1 Januari 2012. produk ni adalah produk beg tangan, dompet, jam tangan, accesories dan komestik, sunglasses tali pinggang dan kasut. produk ni sangat ekslusif! sbb apa Che Ezaitie cakap ekslusif, sbb kalo kita terlepas produk pada katalog bulan julai katakan, kita x akan dapat lagi jumpe lagi produk ni pada katalog akan dtg. lagi satu, reka bentuk dia 100% daripada paris, perancis tapi kilang dia di Indonesia. jangan salah faham tau! produk ni dah lama ada di Indonesia dah hampir 17 tahun. income sehari shopie paris ni RM 1.3 juta. banyakkan??? 

so, pada yang berminat nak join or nk dapatkan produk Shopie Paris, bolehlah roger-roger Che Ezaitie.  confirm puas hati. CEPAT! NANTI KETINGGALAN UNTUK DAPATKAN PRODUK SHOPIE PARIS...PISANG GORENG PANAS NI....

1 comment:

Neiaa said...

*menyelam sambil minum air*..berblogwalking dan follow awk sambil nak jemput awk join contest http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html. :)