~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Sunday, November 13, 2011

You Follow Me, Me Follow You Back!

As'Salam to all,

Alhamdullilah, selamat sudah Che Ezaitie follow blog  mereka yang follow blog Che Ezaitie. Tq dari Cik Ragam Empunya Blog ni..

Mana yang Che Ezaitie terlepas pandang untuk follow blog korang, jgn lupa bagitau ok? nanti Che Ezaitie follow korg balik tapi jangan pula lupa sediakan ruangan untuk follow dalam blog korg serta URL laman blog korg. senang Che Ezaitie nak follow.

btw untuk pengetahuan semua, setiap blog yg Che Ezaitie nk follow, Che Ezaitie akan tapis dulu isi kandungan blog korg. jangan terkecil hati pula ya? kadang ada blog yang berunsur tidak sesuai untuk tontonan umum atau terlalu menyentuh sensitiviti masyarat, politik. 

Che Ezaitie bukan nak cakap unsur-unsur ini tidak sesuai untuk dipublishkan dalam list geng bloger, sebab Che Ezaitie bukan seorg bloger politik ataupun bloger yang kutuk mengutuk org ataupun bloger yang bukan untuk tontonan dewasa sahaja.

Blog Che Ezaitie adalah blog penulisan karya, perkongsian kekeluargaan, blog perkongsian ilmu, blog perkongsian muzik dan paling penting blog untuk menulis novel dan cerpen serta puisi-puisi. 

Che Ezaitie harap, jangan ada yang marah or berkecil hati dengan penulisan kali ini. Che Ezaitie tahu, Che Ezaitie baru setahun jagung dalam dunia bloger dan Che Ezaitie faham akan keadaan sebenar. dunia bloger ni banyak pancaroba dan dugaan. tapi memilih itu harus untuk kepentingan bersama. Che Ezaitie jaga iman anda, anda pun jaga iman Che Ezaitie. Walwahualam...

1 comment:

afiqah airil said...

terima kasih buat Che Ezaitie sebab listkan blog saya di bloglist Che Ezaitie. :) Teruskan berkarya! ^_^