~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~



~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Wednesday, October 12, 2011

bLoG BaRu

As'salam to all,

siapa ada blog? korang perasan tak google ni ada 1 perincian baru ataupun blog yg dikemas kini. ok ke pakai yang baru ni eh? dh cuba klik beberapa kali tp mcm tak faham je cr nak gunakannya... mungkin ada yang dah cuba dan nak berkongsi cerita cara pengunaannya? boleh shared sini.....

p/s : blog Che Ezaitie ni terlalu kosonglah banding dulu..nk cr wallpaper barulah...tema tetap pink purple...;)

2 comments:

HirumaKecil said...

Purple2 neh stok kaler Bieber nyer Belieber je neh.. Haha.....

ezaitie nfib. said...

ye ke? justin bieber ke? hihihi