~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~



~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Monday, October 24, 2011

24 Oktober 1987 - 24 Oktober 2011

As'salam to all,

Alhamdullilah...hari ni genap 24 tahun usia tuan empunya blog ini. macam tak percaya je usia dah lanjut...bangun pagi ini, mak yang wish betday dulu..terus tersedar yang hari ni dah genap 24 tahun...kejap je masa tu berlalu.

dikala usia dah mencecah 24 tahun ni, af course macam2 dugaan yang terjadi...terutama soalan yang paling kritikal " BILA NAK KAHWIN? " Che Ezaitie percaya mesti semua yang seusia dengan Che Ezaitie pun terkena lempias soalan ini. take it positif...Che Ezaitie selalu cakap dengan mak macam ni, i will get married + - usia mak and ayah kahwin. so, mybe next year or mybe 2 years? kalau orang tanya pun Che Ezaitie cuma jawap "Amin. doakan saya ya?" bayangkan yang tanya tu 44 orang mean dah ada 44 doa untuk Che Ezaitie. Alhamdullilah...

Ada jugak yang suka sangat memerli terutamanya sepupu-sepupu ni. tapi buat biasa je...nak paling selamat buat dono or senyap je. jawap soalan2 penting je...walaupun hati sakit tapi jangan sekali cepat melatah...orang ni kalau tengok kita cepat melatah, lagilah galak nak mengusik...

apa-apa pun, Semoga Allah sentiasa bersamaku dan keluargaku...amin....

3 comments:

Anonymous said...

selamat hari lahir.
Semoga usiamu yg berlalu & akn dtg akn diberkati Allah.

ps: samala, sayapun 24 tahun jugak, tahun ni=)

ezaitie nfib. said...

amin..Insyallah..tq dear...

Angah said...

selamat hari lahir,semoga akak terus success dalam hidup...semoga CMM akan dapat diterbitkan...sama-sama kita doakan...