~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Thursday, August 25, 2011

SaLaM LeBaRaN

As'Salam to all,
dikesempatan ini, Che Ezaitie menyusun sepuluh jari tangan memohon maaf andai ada tersilap dan tersalah kepada semua. Che Ezaitie harap raya anda semua akan lebih bermakna dengan keluarga tersayang. tahun ni Che Ezaitie balik Perak. sesiapa yang ada di Perak bolehlah Che Ezaitie datang beraya  nanti..hehehe...gurau je.

Walaupun beraya di Perak tahun ni. En. Ayah ada cakap nak ke Kedah. kakak sedara Che Ezaitie bersalin. tambah lagi anak raya tahun ni. sebelah Pn. Emak seorang, sebelah En. Ayah seorang. tapi sebelah En. Ayah tak tahu lagi anak apa sebab due datenyer jatuh 1 syawal. sebelah Pn. Emak je dah tahun. baby boy. namanya Muhammad Qaleef Muqri bin Norhaizam...mesti comey macam abang dia Nuzul Muhammad Farish.

SELAMAT HARI RAYA SEMUA.....

No comments: