~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~



~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Saturday, July 30, 2011

Selamat Datang Ya Ramadhan

As'Salam to all,

apa khabar hari ni? hari ni Che Ezaitie berlintas langsung daripada kampung di Perak. best woooo dapat balik kampung dan rekos tercipta bila mana berjaya juga bawa kete walaupun rabun malam. hehehe...Alhamdullilah...

Che Ezaitie mengambil kesempatan ini untuk meminta maaf pada semua yang telah Che Ezaitie sakiti hati mereka. kadang-kadang kita bergurau terlalu asyik sampaikan tak perasaan yang kita dah menguriskan hati kawan-kawan kita atau ahli keluarga kita sendiri...


jadinya, Che Ezaitie ucapkan selamat berpuasa di bulan Ramadhan Al-Mubarak. semoga amal ibadah kita diterima jangan ponteng pose k?













tapikan mesti rindu rojak singapore di bazar ramadhan putrajaya. tiap kali bulan ramadhan, rojak singapore ni la menu utama Che Ezaitie. sedap wooo...semua wajib sekali mesti nak makan walaupun regenya mahal yang amat (pada kemampuan Che Ezaitie lah)




 nilah dia yang dinamakan rojak singapore. org putrajaya mesti tau kan?

nilah dia pasar ramadhan diputajaya. ramaikan orang? wajiblah kami yg bujang ni selalu turun sini...hehehe...mesti akan rindu bazar ni nanti...
tapi xpe. dekat Melaka pun ada juga bazar Ramadhan. Bazar Ramadhan Taman Cempaka. tempatkan sgtlah dekat dgn Melaka Sentral. sesak jam dibuatnya nanti. nampaknya bulan puasa ni kenalah Che Ezaitie cr jln alternatif nak balik rumah sebab tak kose nak berhadapan dgn kesesakan jalan raya. boleh jadi mereng 5 saat dibuatnya. hehehe....


oklah, apa-apa pun...salam ramadhan dari Che Ezaitie dan keluarga...



2 comments:

by Zent said...

Hai n salam kenalan dari blog shah..
shah nak minta kt korunk support la
shah cket ey...nyh blog shah
http://shahzone.blogspot.com
kalau boleh follow sekali..tq

Entri Terbaru:Buat semak betul

Idah said...

salam ramadhan...semoga bulan ini memberi lebih kerberkatan pd amalan kita...amin.