~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~~Selamat Datang ke Laman Che Ezaitie~

Salam kepada semua yang mengikuti ~ Ragam Empunya Blog~ ini. blog ini tercipta adalah untuk meluahkan rasa, mencurahkan idea, memperkembangkan karya dan juga corak coret sebuah rentetan kehidupan...diharapkan segala yang baik dijadikan tauladan yang buruk dijadikan sempadan. sesungguhnya, yang baik itu datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari Che Ezaitie...

TQ kerna ikuti ~ Ragam Empunya Blog ~

...LePaS Follow SaYe BacE iNi PuLa...
►Totorial : Tips Tingkatkan Follower
(Sebarkan Tips ini Tanda anda Prihatin)

Monday, February 21, 2011

blog yg semakin ceria...hehehe ;)

As' Salam to All,

cantik tak blog Che Ezaitie yg dah semakin ceria...hehehe..gatai tangan x boleh nak bior yg lame tu menguboh semue tu..hehehe...purple mmg my feveret choice...so 2 pasai kalo coklat cubry Che Ezaitie sambo dulu...hehehe...hidupkan kena ceria barulah masalah beransur pergi...ada pakar ckp colour ni memainkan peranan yg sangat hebat kepada kehidupan manusia sejagat. colour juga melambangkan emosi seseorang. colour melambang perasaan seseorang kepada seseorang. contohnya macam ni :

"Awak nampak cantiklah pakai warna pink. sesuai dengan gaya dan personality awak"
"Kau ni hati warna hitam. dah la hitam busuk pulak tu"
"Merah Mak Ngah hari ni. tengah bengang ke?"

so kesimpulannya selalulah bermain dengan colour sbb colour adalah melambangkan aura seseorang. aura yang bersih akan terzahir pada pemakaian dan juga pada pemikiran seseorang.

No comments: